Byggnation

Byggnation i Eskilstuna

Söker du någon som kan bygga i Eskilstuna och Södermanland med omnejd? Vi utför all möjlig slags byggnation såsom nybyggnation, tillverkning och montering av friggebodar, lösvirkeshus, utbyggnader, altaner, färdigställer påbörjade arbeten, lägger om tak, sätter upp solpaneler, tilläggsisolerar och sätter ny panel med mera. Kom med din fundering så hjälper vi dig på bästa sätt.

När vi bygger friggebodarnaförråden och garagen använder vi oss av en knuttimrad teknik med virke som är 60×150 mm med en dubbelspont som gör väggarna täta och stabila. Om huset ska användas som gästhus så rekommenderar vi att isolera golv och tak för komfortens skull, både mot värmen och kylan. I fritidshus och villor behöver även väggarna isoleras. Vill du ha huset byggt i lösvirke så gör vi det också.

Vi har ett antal färdiga modeller av våra byggnader men det är vanligt att kunden vill anpassa måtten efter sina egna behov och det går fint att göra ändringar i våra ritningar i samråd med oss. Eller komma med en helt egen ritning. Kika in i vårt bildgalleri för inspiration. Vi tillverkar våra hus, på beställning, på gården och levererar i byggsats till kunden. Ibland väljer kunden att montera själv men det vanligaste är att kunden beställer montering av oss. Självklart utför vi arbeten med ROT-avdrag, läs på Skatteverket vilka regler som gäller. Kontakta oss vid frågor och funderingar!

En villa med makalös utsikt.
En villa med makalös utsikt.
Fritidshus, 75 kvm boyta, Nävekvarn, entré
Fritidshus, 75 kvm boyta, Nävekvarn, entré
Fritidshus 75 kvm, Nävekvarn baksidan med trädäck.
Fritidshus 75 kvm, Nävekvarn baksidan med trädäck.
Husplank 60*150 mm
Husplank 60*150 mm